SRBI NAPALI BRANITELJE DOK SU PALILI SVIJEĆE U BOROVU SELU (VIDEO)


Borovo - ispred Caffe Bara Armani

Vukovar, 3. veljače 2013. - S obzirom da su mediji odmah nakon događaja pod političkim pritiskom objavili ne istine da su branitelji i ostali sudionici kamenovali lokal donosimo slike i video zapis koji tvrde suprotno.

Naime po povratku iz Vukovara Udruga Veterana treće gardijske brigade Kune i Domoljubna organizacija Croatorum sa svoja četiri autobusa povezli su sve koji su htjeli ići za Osijek.

U povratku se stalo na spomeniku poginulih dvanaest redarstvenika te je zapaljeno 50 svijeća a pod osiguranjem policije.

Odmah za vrijeme molitve počele su provokacije od strane pripadnika srpske nacionalne manjine, podizanjem tri prsta i srednjeg prsta te dobacivanjem prostota, na što se nitko nije obazirao jer je dogovoreno između sudionika da se ne smiju dati isprovocirati.

Prilikom povratka u autobuse prije samog pokreta prema Osijeku jedan je mladić krenuo na wc te je bio napadnut od strane gostiju Caffe Bara Armani tom prilikom na mladića je baćen žuti bicikl, žardinjera za cvijeće te su krenuli prema autobusima sa stolicama iz lokala, sve to vrijeme policija je stajala po strani a tek kad su sudionici kolone ušli skoro svi u autobuse isti su reagirali prema gostima Caffe bara.

Po slikama i video snimci vidljivo je da nitko iz autobusa nije kamenovao lokal kako navode mediji po informacijama iz policije.

U kasnijem kotaktu sa djelatnicima Pu Osječko-Baranjske otvoreno je rečeno da moraju postupati jer politika je pritisla odozgo.

Ovo je samo dokaz da politika Vladajućih je u zaštiti ovih provokatora koji i dalje svake godine pljuju na spomenik palim redarstvenicima a ne uzimajući činjenice a koje su prisutni policajci prešutili iz neznamo kojeg razloga krenula je medijska i policijska hajka prema hrvatskim braniteljima a po svjedočenju voditelja autobusa maldić koji je sudjelovao u incidentu nije član niti jedne udruge te je uljudno povezen prema Osijeku iz Vukovara.

U cijeloj pomutnji ne zna se u koji od autobusa je ušao a voditelji također zbog brze reakcije da se što prije izađe iz Borova nisu zapamtili o kome se radi jer je postojala mogućnost žešćih sukoba, a što potvrđuje da branitelji i članovi Croatoruma nisu htjeli praviti incidente a mogli su s obzirom da je u autobusima bilo oko 150 hrvatskih branitelja.

Ovim putem demantiramo sve što je do sada izašlo u medijima te upozoravamo politiku da se ne igra na ovakav način sa dostojanstvom hrvatskih branitelja.

Izvor: http://www.croatorum.org/exkluzivno-srbi-napali-branitelje/

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura