U sukobu u Borovu lakše ozlijeđen 21-godišnjak


U sukobu u Borovu lakše ozlijeđen 21-godišnjak (Screen Youtube)

VINKOVCI, 2. veljače 2013. - U fizičkom sukobu do kojeg je došlo danas poslijepodne ispred ugostiteljskog objekta u Borovu nedaleko Vukovara, lakše je ozlijeđen 21-godišnji mještanin Borova, neslužbeno je potvrđeno večeras iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Prema navodima policije, do sukoba, najprije verbalnog a onda fizičkog, došlo je između dvojice muškaraca s jedne, i 21-godišnjaka s druge strane. Policija za sada ne želi izlaziti u javnost s pojedinostima tog incidenta, a istraga još traje.

Policija ujedno negira kako taj sukob ima veze s prosvjednim skupom "Za hrvatski Vukovar- ne ćirilici" u organizaciji Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, na kojem se danas u Vukovaru okupilo oko 20 tisuća prosvjednika iz cijele Hrvatske, branitelja i ratnih stradalnika, koji se protive uvođenju ćirilice i dvojezičnosti u Vukovaru.

Kako su večeras izvjestili neki mediji, dvojica muškaraca koja su sudjelovala u sukobu, bila su navodno iz autobusa belomanastirskih registracija koji je nakon završetka prosvjednog skupa, prevozio prosvjednike iz Vukovara prema Osječko-baranjskoj županiji.

(Hina) xzdra ysp

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura