Razbjesnio ga Vukovar: Pupovac ponovno u fašističkom ludilu Oluju nazvao etničkim čišćenjem (VIDEO)


Pupovac za Politku o budućnosti Srba u Hrvatskoj

Profesor Pupovac komentirao je poruke sa velikog prosvjeda hrvatskih branitelja, hrvatskog naroda, hrvatskih građana u Vukovaru, naravno, u svom stilu kakvog se ne bi posramio ni pokojni zlotvor Jovan Rašković. Milorad Pupovac ponovno je Oluju nazvao etničkim čišćenjem i to u Dnevniku HRT-a

Koga je to Sanader, najveći grobar hrvatske državotvorne politike, njegovao u njedrima najbolje možemo vidjeti na primjeru profesora Milorada Pupovca, čiji su stavovi u najmanju ruku jednaki stavovima radikalnog Veljka Džakule, bivšeg fašističkog pobunjenika u Hrvatskoj.

Naime, profesor Pupovac već se desetak godina bavi etno biznisom, kako se Hrvatska približava Europskoj uniji tako je on sve radikalniji, inače bi mu biznis propao.

Profesor Pupovac komentirao je poruke sa velikog prosvjeda hrvatskih branitelja, hrvatskog naroda, hrvatskih građana u Vukovaru, naravno, u svom stilu kakvog se ne bi posramio ni pokojni zlotvor Jovan Rašković. Milorad Pupovac ponovno je Oluju nazvao etničkim čišćenjem i to u Dnevniku takozvane javne televizije, televizije na kojoj vedri i oblači bivši komunistički cenzor Goran Radmam, sve to, naravno, posve uredno narod plaća, narod države koju ovaj nekadašnji cenzor nikada nije želio, što je pokazao i tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku. Hrvatski branitelji otišli u rovove, a on, protjeran s HRT-a od strane Antuna Vrdoljaka, u jazbinu, 20 godina kasnije, hrvatski branitelji u pučke kuhinje, a on na javnu televiziju na njihovu grbaču. Što ti je demokracija u pseudo-demokratskoj državi.

- To sasvim sigurno ne ide uz zemlju koja za nekoliko mjeseci ulazi u Europsku uniju. Ti koji šalju poruku da bi u Vukovaru trebalo provesti Oluju, na Hrvatsku navlače dodatnu odgovornost za etničko čišćenje – rekao je Pupovac za Dnevnik HTV-a, ovo je bez sumnje fašistička izjava, na koju novinar najveće javne kuće u Hrvata nije reagirao. Zašto i bi, njemu je ionako najvažnije na račun hrvatskih građana prežderati se i napiti. Hrvatski mediji, u velikoj većini slučaja, posljednji dani to najbolje pokazuju, udružili su se u jedan besramni pothvat protiv većine hrvatskih građana, računajući da su svi hrvatski građani na njihovoj intelektualnoj razini. Pupovac je za Hrvatsku televiziju poručio onima koji su prosvjedovali u Vukovaru da 'nakon rata ponovno podsjećaju na tu vrstu optužbi'.

Tko će ovo ludilo u Hrvatskoj zaustaviti? Zašto se u Hrvatskoj ne donese zakon kojim bi se zabranjivalo veličanje fašizma, ali i komunizma, a koji bi se primijenio i na Milorada Pupovca, koji u posljednje vrijeme sve češće udara po Domovinskom ratu u stilu deklariranog četnika Tomislava Nikolića.

Izvor: Tinolovka News

Izjavu možete čuti od 3 minute videa.

HRT: Dnevnik, 2. veljače 2013.

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura