PU splitsko-dalmatinska ima rješenje za Vukovar - Ili sumnja u pravnu državu?


Predsjednik Vlade RH Zoran Milanović i ministar MUP-a Ranko Ostojić

Informacija je potvrđena od strane PU splitsko-dalmatinske u kojoj se pozivaju na članak 12. Zakona o prebivalištu kojim je normirano da će "policijska uprava na čijem području osoba ima prijavljeno prebivalište po službenoj dužnosti donijeti rješenje o odjavi prebivališta osobe ako se terenskom provjerom utvrdi da osoba stvarno ne živi na prijavljenoj adresi ili o tome bude obaviještena od strane tijela javne vlasti te drugih pravnih ili fizičkih osoba".

Eto rješenja za Vukovar. To je rješenje protiv ćirilice!!! Teren i češljanje!? Tko ne živi u Vukovaru mora ga se izbrisati, a onda će se dobiti realna statistika.

Neće valjda nekakav Bauk donositi dvostruke kriterije ili ministar Ostojić – smanjivati Hrvate, a povećavati neke druge?

Splitsko-dalmatinska formula po svim će mjerilima, ukoliko se bude pravno i pravilno primijenila na Vukovar i pogranično područje Hrvatske riješiti problem uvođenja ćirilice, a i brojnih bivših agresorskih srpskih vojnika i policajaca koji su razarali, a danas rade u policiji.

Svaka različita primjena prava između vukovarsko-srijemske i splitsko-dalmatinske županije nije ništa drugo nego pogodovanje četništvu!!!! Na teren policijo i češljanje! Treba objaviti javno popis stanovnika Vukovara, jer zato postoje uvjeti, analogijom objave popisa branitelja, pa neka svatko kaže tko je njegov susjedi živi li tu. Ministar Matić je pravi prorok jer je omogućio da se mogu obaviti svi popisi, pa je još jednom postao heroj Vukovara! Objavom popisa stanovnika Vukovara, naravno s podacima o nacionalnoj pripadnosti i mjestom stanovanja dobit će realni rezultati koji traže mogućnost uvođenja ćirilice!

Sve drugo je sumnja u pravnu državu?

Izvor: HR Svijet / M. Jozić

Braniteljski portal

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura