Zadarski branitelji podržavaju objavu registra


Zadarski branitelji podržavaju objavu registraMinistar branitelja Predrag Matić najavio je objavu registra branitelja, o čemu je jučer kazao: „ Nemojte me pritiskati rokovima. Priprema mora biti temeljita i nakon njegove objave svaki će pravi branitelj biti ponosan“ - poručio je novinarima Predrag Matić.
Klaudio Vidaić, dopredsjednik zadarske HVIDR-e,  kaže kako za njih to nije nikakva novost:

- Kao što je poznato, mi smo još 2008. godine objavili svoje podatke koji su nam donijeli probleme i tužbe. No, svakako da podržavamo objavu jer nema što tu biti tajno. Uostalom, zašto da bude tajna kad smo javno branili svoju državu – zaključio je Vidaić.

Razloga za strah i paniku, tvrdi, imaju samo oni koji nisu rata primirisali, a našli su se u registru.

- Sigurno ima određeni broj dužnosnika i šefova nekih velikih tvrtki, mislim na državnoj razini, koji su se našli u registru, a nisu bili u ratu, dok s druge strane, navedimo samo kao primjer, ima radnika Elektre koji su pod granatama radili, a da nema tome spomena. Treba vidjeti one iz kancelarija koji su se našli u registru. Ljudi imaju pravo znati koga plaćaju – zaključuje Vidaić.

voxportal

 

 

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura