Zadar: Predstavljanje zbirke pjesama "Bura u duši" povodom Međunarodnog dana nestalih osoba


Bura - Maslenica

Ujedinjeni narodi su 30. kolovoza proglasili Međunarodnim danom nestalih osoba. Prisjećamo se onih koji su nestali kao posljedica sukoba, zločina protiv čovječnosti ili kršenja ljudskih prava, a njihove sudbine i mjesta ukopa su nepoznati.
Tim povodom,dana 28.08.2012.g.(utorak) pokloniti ćemo svoje molitve i na trenutak zaustaviti svoje misli kako bi mogli biti zajedno u poniznosti i boli sa obiteljima nestalih koji trpe i pate svaki dan bez istine,a posebno sa obiteljima nestalih Hrvatskih branitelja za čijim kostima Hrvatska još traga…

Udruga „Žene u Domovinskom ratu-Zadar“,
Udruga Hrvatskih katoličkih medicinskih sestara i tehničara Zadar
pozivaju Vas na predstavljanje zbirke pjesama
autorice Silvija Vrljičak Budan koja nosi naslov

„BURA U DUŠI“

utorak 28. kolovoza 2012.g u 19,00 h
u dvorani HKMST, Kralja Stjepana Držislava 10
ZADAR (MZ Jazine I)

Knjigu će predstaviti : s.Melhiora Biošić
Ivana Haberle
puk. HV Giovani Matešić -Jeremija
Vesna Matešić

Stihove čitaju: Anka Birkić, Gordana Uskok i Veselka Birkić
U glazbenom programu nastupit će: vokalni sastav „MAGNIFICAT“ iz Zadra

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura