POZIV NA MOLITVENU HODNJU 20. siječnja 2013. godine


Molitvena hodnja "Koracima nade u istinu"

Udruga "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" organizira molitvenu hodnju "Koracima nade u istinu" za sve poginule branitelje i civile u oslobodilačkoj akciji "Maslenica" koja će se održati u nedjelju 20. siječnja 2013.g. s početkom u 8:00 sati.

Poštovani,

Naša udruga tradicionalno organizira molitvenu hodnju ''Koracima nade u istinu'' za sve poginule branitelje i civile u oslobodilačkoj akciji ''Maslenica'' koja će se održati u nedjelju 20. siječnja 2013.g. s početkom u 8:00 sati. Mjesto okupljanja je kod Zelenog Hrasta, te će se nakon blagoslova krenuti u dva pravca. Jedna skupina će krenuti dionicom Islam Latinski – Islam Grčki – Kašić – Smilčić – Paljuv – Novigradsko groblje – Pridraga, dok će druga skupina hodati dionicom Islam Latinski – Podgradina – Paljuv. Oko 13 sati će se obje skupine spojiti u Paljuvu i zajedno nastaviti prema Pridrazi. Dolazak u Pridragu je predviđen oko 15:30 sati.

Budući je ove godine dvadeseta obljetnica akcije "Maslenica", želja nam je pozvati sve branitelje i domoljubne građane da uveličaju svojom nazočnošću obilježavanje jednog dijela ne tako davne ponosne povijesti nastanka slobodne Hrvatske države. Stoga se posebno obraćamo našima mladima jer je ova molitvena hodnja i povijesno-edukativnog karaktera.

Zainteresiranim prijateljima iz Zadra koji nemaju prijevoz do Zelenog Hrasta organiziran je autobus koji kreće u 7:00 sati sa parkirališta kod Ljepotice.

Srdačan pozdrav

Predsjednica udruge:
Ivana Haberle

Udruga ''Žene u Domovinskom ratu – Zadar''
Dr. Franje Tuđmana 15, Zadar
Kontakt mob: 091 490 00 11 (Ivana Haberle)

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura