Braniteljski portal na dočeku generala Ante Gotovine u Zadru (VIDEO)


ZADAR, 24. studenog 2012. - Uz pjesmu, baklje i mnoštvo hrvatskih zastava, veličanstven doček na prepunom Forumu za generala Antu Gotovinu.

15.11. 2012. - POZIV: Zajedno i dostojanstveno za istinu


 2012.11.15. - Zajedno i dostojanstveno za istinu

Zajedno ćemo dočekati presudu, ma kakva ona bila, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, na Markovu trgu te na trgovima naših gradova i naselja.
Misnim žrtvama i bdijenjem pokazat ćemo potporu, dostojanstvo, ali i zajedništvo svih naših građana s generalima čija su žrtvovanja bila velika, nesebična i plemenita.

Hrvatska - Zajedno i dostojanstveno za istinu!


Knin: 56 baklji za rođendan generala Ante Gotovine "Sritan ti rođendan generale"!


Knin, 11.listopad 2011 - Sritan ti rođendan generale
Organizator: Braniteljski portal i zadarski branitelji

Braniteljski portal i prijatelji sa Kninske tvrđave bakljadom čestitali 57. rođendan generalu Mladenu Markaču VIDEO,FOTO NOVO


Braniteljski portal s prijateljima je na Kninskoj tvrđavi održao proslavu 57. rođendana Mladena MarkačBraniteljski portal s prijateljima je na Kninskoj tvrđavi održao proslavu 57. rođendana Mladena Markača i tom prigodom zapalilo se 57 bengalki.

General Gotovina pokreće biznis s uzgojem tuna

Ante Gotovina

Ante Gotovina će u 'Pelagosu' biti direktor, a zanimljivo je da je ta tvrtka osim za poslove vezane uz ribarstvo, registrirana, među ostalim za sve vrste turizma od seoskog preko pustolovnog do golf-turizma.


Dunja Gotovina pobijedila na sudu: Nije izdala generala!

Dunja i Ante Gotovina

Dunja Gotovina, supruga generala Ante Gotovine, nakon gotovo pet godina dugog procesa dobila je dvije pravomoćne sudske presude protiv novinskog koncerna Europapress holding zbog tekstova objavljenih u Jutarnjem listu i Globusu


Der Standard: Ante Gotovina - ratnik u ulozi apostola mira

General Ante Gotovina

Austrijske dnevne novine Der Stadnard u broju od utorka donose priču o hrvatskom generalu Anti Gotovini pod naslovom 'Ante Gotovina - ratnik u ulozi apostola mira'.


Ante Gotovina postao počasni građanin Dubrovnika

Generale Dubrovnik je s tobom!

U prigodi Dana grada Dubrovnika i blagdana njegova zaštitnika sv. Vlaha u kazalištu "Marina Držića" danas je održana svečana sjednica Gradskoga vijeća na kojoj su uručena i javna priznanja. Nagradu za životno djelo dobio je bivši dubrovački biskup, a sadašnji zadarski nadbiskup Želimir Puljić, počasnim građaninom proglašen je general Ante Gotovina.


Generali Gotovina i Markač će postati počasni Sinjani i alkari

general Ante gotovina i suborci na obilježavanju akcije Peruća

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata ogranak Sinj uputila je Odboru za javna priznanja Grada Sinja i VAD-u očitovanje na Inicijativu za proglašenje generala Ante Gotovine počasnim članom VAD-a i počasnim građaninom Grada Sinja.


Ante Gotovina je osoba godine po izboru Večernjeg lista

general Ante Gotovina

U izboru Večernjeg lista hrvatskom osobom 2012. godine proglašen je umirovljeni general Ante Gotovina.
- 2012. godinu su obilježila dva događaja - završetak pretposljednje etape na dugom putu prema EU te oslobađajuća presuda hrvatskim generalima Markaču i Gotovini


Sada kad je general slobodan zaredale počasti: General Gotovina počasni građanin Dubrovnika

general Ante Gotovina - Počasni građanin Grada Dubrovnika (Foto: FaH)

DUBROVNIK, 29. siječnja 2013. - Nakon pročitane oslobađajuće presude generalima Gotovini i Markaču zaredala priznanja. Dubrovački gradski vijećnici proglasili su generala Antu Gotovinu počasnim građaninom Grada Dubrovnika, a nagradu Grada Dubrovnika za životno djelo dobio je nekadašnji dubrovački biskup, a sada zadarski nadbiskup msgr. Želimir Puljić.


Gotovina: Akcija Peruča je bila logičan nastavak operacije Maslenica

General Gotovina na obilježavanju 20. obljetnice akcije Peruča

"Akcija Peruča je bila logičan nastavak operacije Maslenica jer je postojala realna opasnost za cijeli cetinski kraj da su oni ostvarili ono što su bili naumili. Hvala Bogu, to se nije dogodilo i naše postrojbe su preuzele kontrolu nad prostorom HE Peruča, i tada je to značilo siguran život makar u onim (ratnim) okolnostima"

Misa zahvalnica za Domovinu povodom oslobođenja hrvatskih generala Gotovine i Markača


Knin: Koncert za Dan neovisnoti


Očekujemo tvoju slobodu generale!"

Hag: Obraćanje hrvatskih generala u žalbenoj raspravi


Udruženi zločinački pothvat - Komu sudi Haaški sudUdruženi zločinački pothvat - Komu sudi Haaški sud

Braniteljski portal na Facebooku

Povezani članci ...

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura