VUKOVAR - NIKADA NEĆE BITI - BYKOBAP


Pogledajte 'Sliku Hrvatske' o Vukovaru koju je HRT odbio prikazati (VIDEO)

Slika Hrvatske-Vukovar

Emisija o Vukovaru je bila ponuđena HRT-ovim urednicima kao prigodna za obilježavanje godišnjice pada Vukovara. No, emisija je odbijena pod izgovorom da za nju nema mjesta i kako format HRT-u ne odgovara.


STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA – PROGLAS HRVATSKOJ JAVNOSTI

Proglas Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Evo nas kao što smo najavili u Vukovaru, evo nas ovdje na glavnom trgu prijestolnice svih hrvata. Evo nas da Vam kažemo gospodo iz zakonodavne i izvršne vlasti ono što Vam je za ćuti. Mi smo gospodo od riječi, mi smo takvi kakvi jesmo, jasni, prepoznatljivi, vjerodostojni, odani hrvatskom narodu i državi , nepotkupljivi, nikad prodani !


PRIOPĆENJE STOŽERA: Stožer je 20. ožujka 2013. organizirao sastanak, na koji su pozvani gradski vijećnici svih stranaka

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara organizirao je održao veličanstveni prosvjedni skup u Zagrebu, dana 07. travnja 2013. godine, pokazavši dostojanstvo svih hrvatskih branitelja i građana RH koji su bili nazočni skupu.


Tema dana HRT - 7.4.2013 Prosvjed u Zagrebu -Gosti Ministar Branitelja Predrag Matić i Tomislav Josić(VIDEO)

Prosvjed Stožera za obranu hrvatskog Vukovara -  Zagreb

Pogledajte emisiju 'Tema dana' hrvatske radio televizije od 07.04.2013.godine, a vezanu za Prosvjed hrvatskih domoljuba na zagrebačkom Trgu Josipa Bana Jelačića.


PROSVJED PREKO 50 TISUĆA BRANITELJA U ZAGREBU (FOTO-VIDEO - AŽURIRANO)

Prosvjed_ne_cirilici_zagreb

Braniteljski portal svojim čitateljima koji nisu u mogućnosti osobno sudjelovati na današnjem prosvjedu, prenosi tijek cijlokupnog događaja(FOTO I VIDEO).


Poziv Stožera za obranu hrvatskog Vukovara na veliki prosvjed 7.travnja u Zagrebu

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara - Prosvjed 7. travanj. 2013, Zagreb

Hrvatice i Hrvati, građani Republike Hrvatske, Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara, poziva Vas na veliki prosvjed, protiv uvođenja ćirilice u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj, jer ovo što se sada događa, nastavak je velikosrpske agresije na Hrvatsku, samo drugim sredstvima.


Poziv Zbora udruga veterana gardijskih postrojbi na prosvjed – Ne ćirilici u Hrvatskoj

zuvhhgp

Poštovani prijatelji ! Sukladno zaključcima sa izvještajno izbornog sabora ZUV HGP odnosno usvojenoj potpori Stožeru za obranu Vukovara pozivam Vas da sukladno svojim mogućnostima sudjelujete na prosvjedu koji će se održati 07.04. 2013. u 12.00 u Zagrebu.


Iz Vukovara u Zagreb kreće ‘Vlak mira’ sa 17 punih vagona

Na prosvjed u Zagreb dolazi 'Vlak Mira' iz Vukovara sa 17 punih vagona

"Istoimeni vlak 1997. godine stigao je u Vukovar. Sada mi stižemo u Zagreb. Koliko ljudi očekujemo? Ma Trg će biti premalen..." Vrijeme radnje: 12.05 sati. Ne bez razloga i s puno simbolike upravo u to doba u nedjelju će na zagrebačkom Trgu bana Jelačića otpočeti prosvjed Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Jer, nije pet do 12, nego 12 i pet, poručio je vlastima organizator potpomognut stotinama braniteljskih udruga.


”Studenti za Hrvatsku’ – studentski skup protiv uvođenja ćirilice u Vukovar i ostala hrvatska mjesta

Foto/Ilustracija

MI STUDENTI nikoga ne mrzimo, puni smo tolerancije i vjerujemo u svijetlu budućnost kojoj ćemo i sami pridonijeti. Vjerujemo u suživot i ne samo suživot nego i život u mjestima koja su pogođena ratnim stradanjima, ali ne razumijemo i protivimo se uvođenju ćirilice u mjesta gdje su ratne rane još uvijek svježe.


U nedjelju 'nova borba za Vukovar', protiv ćirilice će pjevati i Thompson

Marko Perković Thompson

'Što nas više dođe, veća je šansa da se odupremo ćirilici i da pokažemo Staziću da mi nismo barbari, da mi nismo prolupali branitelji, da mi nismo crnokošuljaši. Mi smo normalni građani koji se bore za Hrvatsku i hrvatski Vukovar.', kaže Zdravko Komšić iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.


Obavijest: Tiskovna konferencija Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara poziva Vas na tiskovnu konferenciju koja će se održati u prostorijama Doma Hrvatskih branitelja u VUKOVARU Trg Hrvatskih branitelja 1 dana 04.travnja 2013.god. sa početkom u 10.00 sati.


U vrijeme velikog nedjeljnog prosvjeda u Zagrebu Milanović i ministri 'bježe' u Vukovar?

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

'Mi dolazimo u Zagreb, oni idu u Vukovar. Je li to slučajno? Da li dolaze zato što mi dolazimo tamo, ne znam. No, neće svi Vukovarci biti u Zagrebu. Određen broj vukovarskih Hrvata će 'pozdraviti' Vladu 7. travnja u Vukovaru', rekao nam je Damir Maduna iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.


Stožer za obranu Vukovara poziva na prosvjed 7. travnja u Zagrebu

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara danas su uputili poziv građanima da se odazovu na prosvjed u Zagrebu koji će se 7. travnja održati na Trgu bana Jelačića.


Ministarstvo branitelja o osnivanju "Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar"

Spomen dom Ovčara

ZAGREB, 29. ožujka 2013. - Ministarstvo branitelja otvara internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Prijedloga Uredbe o osnivanju Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" čime je učinilo prvi korak u realizaciji najavljivanog projekta koji bi trebao obuhvatiti suvremeno učenje hrvatskih osnovnoškolaca o vrijednostima Domovinskog rata, ali i pokrenuti gospodarstvo i turizam u Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji, priopćeno je danas iz tog ministarstva.


Priopćenje Stožera za obranu hrvatskg Vukovara-Odgovor potpredsjedniku Sabora RH Nenadu Staziću

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Potpredsjednik Sabora RH Nenad Stazić u svom istupu na jučerašnjoj svečanoj sjednici istarske županije, između ostalog, rekao je i slijedeće:


Poziv Stožera za obranu hrvatskog Vukovara na veliki prosvjed 7.travnja u Zagrebu

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara - Prosvjed 7.ožujak.2013, Zagreb

Hrvatice i Hrvati, građani Republike Hrvatske, Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara, poziva Vas na veliki prosvjed, protiv uvođenja ćirilice u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj, jer ovo što se sada događa, nastavak je velikosrpske agresije na Hrvatsku, samo drugim sredstvima.


Prvi Sabor hrvatskih Branitelja POGLEDAJTE U CIJELOSTI -VIDEO

Kristina Ćurković - Prvi Sabor hrvatskih Branitelja

Braniteljski portal prvi Vam prenosi cjelovitu snimku Sabora hrvatskih Branitelja održanog 23. ožujka. 2013. godine u Zagrebu.


UZBV za dan 26. ožujka nije sazvala tiskovnu konferenciju - Kruži mail o kojem članovi udruge neznaju ništa

Damir Jašarević - Dugi

Na temelju upita medijskih kuća o navodnom sazivanju tiskovne konferencije Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara za dan 26. ožujka zahvaljujemo se svima koji su primjetili da naša Udruga ne stoji iza sazivanja navedene tiskovne konferencije te se o istome interesirali kod nas primjetivši da se ista ne saziva u našem prostoru, Ilica 5.


Bit će napeto: Vukovarski Srbi navijat će za Srbiju

Vukovarski toranj

– Normalno je da navijam za Srbiju. Mislim da je to sasvim normalno – tvrdi jedan Srbin iz Vukovara.


ZAGREB: POZIV NA TISKOVNU KONFERENCIJU PRVOG SABORA HRVATSKIH BRANITELJA

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za Hrvatski Vukovar u suradnji sa braniteljskom udrugama grada Zagreba organizira „Prvi sabor branitelja i stradalnika Domovinskog rata RH“ pod radnim nazivom Za Hrvatski Vukovar – NE ĆIRILICI.


'Stanimirović je poslao vojnike koji su odveli mog Marijana'

Vojislav Stanimirović

Danima nakon što je Marijan odveden, Ljeposava mi je govorila da je suprug u Mitrovici i da se oporavlja, a u to vrijeme već je bio ubijen – kaže Slavica Popović...


"Veliki dio Srba u Vukovaru misli da je to srpski grad. Kad hrvatska reprezentacija izgubi - slavi se"

Foto/CROPIX

Veliki dio Srba u Vukovaru misli da je to srpski grad. Kad hrvatska reprezentacija izgubi, u dijelovima grada se slavi. To je Hrvatska na papiru, a ne u stvarnosti - kazao je Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara na tribini "Dvojezičnost i ćirilićno pismo - doprinos suživotu ili doprinos raslojavanju života u herojskom gradu Vukovaru?" koja je u četvrtak navečer održana u izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice u Zadru.


Knin: Osnovan stožer Šibensko kninske županije "NE ĆIRILICI"

Osnovan stožer Šibensko kninske županije "NE ĆIRILICI"

Danas je u Kninu u udruzi Veterana 4gbr. osnovan županijski stožer za obranu "Hrvatskog Vukovara" Ne ćirilici u Vukovaru ni u cijeloj Hrvatskoj.


Stožer za obranu hrvatskog Vukovara na prosvjedu ispred gradskog poglavarstva u Vukovaru (VIDEO)

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Dvjestotinjak članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara prosvjedovalo je ispred zgrade Gradskog poglavarstva i Gradskog vijeća na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru zahtijevajući od članova Vijeća, čija je sjednica počela u 10 sati, da izmjenama Statuta Grada onemoguće uvođenje dvojezičnosti u Vukovar.


Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Prosvjedni skup ispred zgrade Poglavarstva Grada Vukovara

Hrvatski stijeg

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, dana 20. ožujka 2013. godine, s početkom u 09,30 sati, organizira mirni prosvjed ispred zgrade Poglavarstva Grada Vukovara, u Vukovaru na glavnom gradskom trgu.


Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara uputio otvoreno pismo Premijeru Zoranu Milanoviću

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara, zgrožen je posljednjim istupima premijera Milanovića, te od njega zahtijeva da odmah podnese neopozivu ostavku na svoju funkciju, jer to je najmanje što od njega očekuju Hrvatski građani, koji su mu dali mandat da Republiku Hrvatsku izvede iz ekonomske krize.


Ružica Erdelji: Nakon što su me silovali, Stanimirović me pljuvao !!!

Vojislav Stanimirović

Udruga Sunčica odaslala je medijima potresno pismo Ružice Erdelji, žrtve rata u Vukovaru. U njemu su opisane grozne torture kroz koje je nesretna žena prošla, ali i ponovljene optužbe protiv SDSS-ovca Stanimirovića da je bio među onima koji su je pljuvali nakon proživljenih zvjerstava.


Ruža Tomašić: Imam dokaz da je Stanimirović slao ljude na Ovčaru i pljunuo je na silovanu ženu ! (VIDEO)

Ruža Tomašić

"Pupovac nije položio prisegu srpskom parlamentu, ili parlamentu Srpske krajine, nego Hrvatskom saboru i neka se izvoli tako i ponašati."


TRIBINA: DVOJEZIČNOST I ĆIRILIČNO PISMO DOPRINOS SUŽIVOTU ILI DOPRINOS RASLOJAVANJU ŽIVOTA U HEROJSKOM GRADU VUKOVARU?

Vukovar

Ako Zakon o pravima nacionalnih manjina određuje da u općinama i gradovima u Republici Hrvatskoj, gdje nacionalna manjina čini trećinu ili više stanovništva treba uvesti u službenu uporabu na svim mjestima i institucijama jezik i pismo te manjine, onda bi trebalo izričito znati koji je uporabni i službeni jezik i pismo te manjine.


DORH nema pojma o 1150 osumnjičenih četnika za ratne zločine u Podunavlju?!

Vukovar 1991 godine

U to mjesec i pol dana meni su svašta radili. I silovali i tukli, batine smo stalno dobivali, nisu nam dali jesti. On je meni s kombinirkama izvadio četiri zuba, on, taj četnik Nedjeljko Peič. Silovali su me par njih poired njega...


Zadar: Tribina „Dvojezičnost i ćirilično pismo doprinos suživotu ili doprinos raslojavanju života u herojskom gradu vukovaru?“

Tribina: Dvojezičnost i ćirilično pismo doprinos suživotu ili doprinos raslojavanju života u herojskom gradu vukovaru?

Ako Zakon o pravima nacionalnih manjina određuje da u općinama i gradovima u Republici Hrvatskoj, gdje nacionalna manjina čini trećinu ili više stanovništva treba uvesti u službenu uporabu na svim mjestima i institucijama jezik i pismo te manjine, onda bi trebalo izričito znati koji je uporabni i službeni jezik i pismo te manjine.


Podrška Stožeru za obranu Vukovara iz Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Varaždinske Županije

Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Varaždinske Županije

Danas 18.3.2013.godine je održan sastanak koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Varaždinske Županije s ciljem potpore Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara i osnivanje Stožera na području Varaždinske Županije.


Stožer: Odgodom uvođenja ćirilice neće uspjeti otupjeti naš otpor!

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

VUKOVAR - Najave da će se uvođenje dvojezičnosti u Vukovar odgoditi do završetka lokalnih izbora kod Vukovaraca je izazvao veliki interes. Povodom tih najava, koje je potvrdio i premijer Zoran Milanovič, iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara navode da Vlada RH očigledno pokušava na sve moguće načine da otupi oštricu otpora Vukovaraca.


Vukovarci uzeli pravdu u svoje ruke i popisali stanovnike: U 4 ulice 339 birača na 109 stanovnika

Vukovarci uzeli pravdu u svoje ruke i popisali stanovnike: U 4 ulice 339 birača na 109 stanovnika

U Vukovaru su birači prijavljeni i na adresama s kućnim brojem 0 (slovima: nula). Neki su prijavljeni na adresama gdje se nalaze potpuno urušene kuće. Pogledajte popis birača koji su napravili sami Vukovarci na primjeru 4 ulice na Sajmištu.


U Splitu osnovan stožer za obranu Vukovara Splitsko - Dalmatinske županije

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

U srijedu, 13.ožujka. 2013. godine u Splitu, osnovan je Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara, Splitsko-dalmatinske županije.


OSNOVAN "STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA" KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara koprivničko-križevačke županije

Jučer je u Đurđevcu, osnovan "Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara" Koprivničko-križevačke županije. Za predsjednika je izabran Kristijan Fereža, za dopredsjednika Siniša Pavlović, dok je koordinator Mario Maks Slaviček.


Srbi u Vukovaru traže hitno i neodgodivo uvođenje ćirilice

Vukovar

VIJEĆE SRPSKE NACIONALNE MANJINE: Od nadležnih tijela RH najenergičnije zahtijevamo da bez odgađanja pristupe postavljanju dvojezičnih ploča na mjesta u kojima su stvoreni uvjeti za primjenu Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, priopćio je Đorđe Macut.


Roditelji poginulih branitelja pozivaju Vladu da sjedne za stol s Vukovarcima

Spomenik Ovčara-Foto/PIXSELL

Predsjednik udruge, Franjo Lehrmajer, osvrčući se na najavljeno uvođenje ćiriličnih natpisa u Vukovar, istaknuo je kako je to poražavajuće za sve branitelje Vukovara i članove njihovih obitelji.


Vukovarski Stožer počinje proces ujedinjavanja braniteljskih udruga

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Na svojoj redovitoj sjednici predstavnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara donijeli su Odluku o organizaciji 1. Sveopćeg Sabora braniteljskih i stradalničkih udruga RH koji će se održati u Zagrebu 23. ožujka.


Prosvjed "Hrvatski Vukovar za bolju Hrvatsku", u Zagrebu 07. travnja 2013.

Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara na jučerašnjoj sjednici (11.03.2013.) donio je i službenu odluku da će se veliki prosvjedni skup, pod nazivom "Hrvatski Vukovar za bolju Hrvatsku", održati dana 07. travnja 2013. godine, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, s početkom u 12,05 sati.


Šok za Hrvate: Na popisu birača pronalaze Srbe prijavljene na svojim adresama

Ćirilićni natpisi na hrvatskim kućama u Vukovaru

'Ovo je još jedan dokaz onog što mi govorimo cijelo vrijeme. Sad svatko može provjeriti na web stranici popisa birača koliko je na svakoj adresi prijavljenih ljudi', kaže Damir Maduna iz Stožera za zaštitu hrvatskog Vukovara.


U Vukovaru predstavljena Oluja 2

Predstavljena OLUJA 2

Ne zanima nas vlast već prigoda da se služi hrvatskom narodu, rekao je Domazet Lošo izdvajajući dvije ključne točke strategije - proglašenje cijele Hrvatske "ekološkim dobrom“ i formiranje Ministarstva domovinske sigurnosti.

Prosvjed protiv ćirilice u Vukovaru - "Za hrvatski Vukovar - ne ćirilici"


"STIŽE HRVATSKA U VUKOWAR SVETI"

Stižemo grade,podignuta lica
Stižu u goste iz Čvrljeva dica
Zove nas Ovčara,Mitnica,groblje
Tili su sve pritvorit u roblje

Slomili smo moćnu silu
Obranili zemlju milu
Dostojno sahranili heroje mrtve
Dužnost nas živih da štujemo žrtve

Stoga gospodo u Hrvatskoj vladi
Za koga vaš pakleni stroj radi
Za koga štampate nove table
Za koga ministri Hrvatski rade

Stiže Hrvatska u VukoWar sveti
Vi ste vladajući sad na meti
U podne i pet rećemo svima
Maknite ćirilicu,bit će dima...

Autor: Ante Božić (30.01.2013)

VUKOVARU IME SVETO

U srcu mi živi jedan grad
Prošao je patnje, strah i jad
Ljubav i vjera snaga su mu sva
Pokleknuo nije nikada

Ime toga grada nadom sja
Dok Dunav i Vuka grle ga
Novi dani stižu kao neba dar
Blagoslovljen ti si Vukovar

Vukovaru, ime sveto,
Rane, za Hrvatsku, ponio si ti
Dragi nam ljudi otišli su, eto,
Na uscu Vuke križ podsjeća na njih

U srcu mi zivi jedan grad
Prosao je patnje, strah i jad
Novi dani stižu kao neba dar
Blagoslovljen ti si Vukovar.

Vukovaru, ime sveto,
Rane, za Hrvatsku, ponio si ti
Dragi nam ljudi otišli su, eto,
Na uscu Vuke kriz podsjeća na njih

Jasna Babić

Žrtva Borovog naselja za domovinu


HRT, Dnevnik 19. studeni 2011.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2011. - Hrabri ljudi


HRT: Snimka prijenosa
Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2011. - Hrabri ljudi

"Žrtva Borova naselja za Domovinu"HRT: Dnevnik 19.11.2010., - "Žrtva Borova naselja za Domovinu"

Vukovar obilježava 19. obljetnicu stradanjaHRT: Vukovar 17.11.2010.

Odavanje počasti VukovaruBikeri: Odavanje počasti Vukovaru

Vukovar 1991.g.19. obljetnica stradanja VukovaraBraniteljski portal: 18.11.2010.

Video povodom 19. obljetnice početka agresije na VukovarHeroji Vukovara

Blago Zadro - jedan od junaka Domovinskog rataIzvor: www.youtube.com

Medicinski centar Vukovar - danasMedicinski centar Vukovar

Grad je bio meta: bolnica, dom umirovljenika...


Grad je bio meta: bolnica, dom umirovljenika...(agresija Srbije, odnosno JNA i srpsko-crnogorskih snaga i srpska okupacija Vukovara 1991.)"Grad je bio meta: bolnica, dom umirovljenika...(agresija Srbije, odnosno JNA i srpsko-crnogorskih snaga i srpska okupacija Vukovara 1991.)" - "Vukovar je okupiran, no upornom i žilavom višemjesečnom obranom njegovi branitelji spriječili su početni zamah i usporili očekivanu dinamiku napadnih operacija neprijatelja. Žrtvujući vlastite živote stvorili su prijeko potrebno vrijeme da se u ostalim dijelovima Hrvatske provede mobilizacija i ustroje nove postrojbe, te nabavi oružje i ostala sredstva ratne tehnike, kao i da hrvatsko vodstvo intenzivira diplomatske aktivnosti u cilju međunarodnoga priznanja.

I bolnica je bila meta

Prijava korisnika

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara - Sjećanje na grad heroj (FOTO)
Povezani članci

Branitelji


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Društvo


OBAVIJEST ČITATELJIMA BRANITELJSKOG PORTALA

Offline - Braniteljski portal

Poštovani posjetitelji i prijatelji Braniteljskog portala, Molimo Vas da uvažite našu ispriku jer Vam Braniteljski portal zbog tehničke nadogradnje tijekom sutrašnjeg dana neće biti dostupan.

Tehnologija


Srpski hakeri Tesla Team napali stranice hrvatskih pravaških stranaka

Hacked by teslateam

Sa pravom se moze reci da je rodonacelnik ustastva, kakvog ga mi danas poznajemo, hrvatski "otac domovine" Ante Starcevic. Taj licki polu-Srbin rodjen u Zitniku kod Gospica vec kao student teologije i filozofije artikulise svoje politicke stavove koji ce biti nesto novo na tadasnjoj politickoj sceni Hrvatske, početak je poruke koju su hakeri ostavili pravašima.

Ratni zločini


Umro okrivljenik za ratni zločin Rajko Milošević

KBC Osijek

OSIJEK, 2. travnja 2013. - U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Osijek umro je Rajko Milošević (54), okrivljenik za ratni zločin protiv hrvatskih civila u Bapskoj od 1992. do 1995. godine, koji je čekao početak ponovljenog suđenja za to kazneno djelo, izvijestio je Županijski sud u Osijeku, dodajući kako je Milošević zbog karcinoma od kojeg je bolovao bio pod stalnim liječničkim nadzorom.

Sport

Kultura